Wpis z mikrobloga

Na Ukraine spadają rakiety i giną dzieci
Konfiarze:

Niestety taka smutna prawda. Sympatycy tej ruskiej partii to patola, jakiej nigdzie nie widziałem. A potem wyjdą i będą gadali coś o prawie do życia i dzieciach w łonie matki.

Neobychno - Na Ukraine spadają rakiety i giną dzieci
Konfiarze: 

Niestety taka smutn...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@musztym: Tańczący konfiarze, cieszący się ze śmierci UPAIŃCÓW. A tak serio, odwołując się do źródła to nie wiem co oni robią. Po prostu jakiś szajs dla wyświetleń dla dzieci na tiktoku.
  • Odpowiedz
@Neobychno No giną i co? Mamy się położyć i rysowac kredą serduszka? W Palestynie ginie x razy więcej dzieci, a są państwa które dalej nie widzą w tym nic złego? Ochlon płatku.
  • Odpowiedz
@Neobychno: @Neobychno @prawda_w_moskwie I co mają ci Konfederaci robić, iść walczyć za Ukrainę skoro nawet Ukraińcy nie chcą i musieli zamknąć granicę by nie uciekli XD Na świecie mamy w tej chwili z 40 wojen

A najlepsze jest to że to lewicowe Niemcy ponoszą największą winę za tę wojnę, NS2, brak reakcji w 2014 a ich kanclerz do dzisiaj siedzi za zasługi u sterów Gapromu XD
  • Odpowiedz
Na Ukraine spadają rakiety i giną dzieci

@Neobychno: Na Ukraine spadają rakiety i giną dzieci, podczas gdy Ty siedzisz na wykopie a mógłbyś iść i działać w wolontariacie na rzecz Ukrainy :(

Konfę należy j---ć, ale ten Twój post to XD
  • Odpowiedz
Tańczący konfiarze, cieszący się ze śmierci UPAIŃCÓW. A tak serio, odwołując się do źródła to nie wiem co oni robią.

@Neobychno: Serio ten jeden wpis podważa wiarygodność wszystkiego co piszesz. To że ktoś twoje wpisy plusuje oznacza, że wykop obecnie to dno i dzieciarnia oraz że #neuropa prężnie działa. Całe szczęście życie nie działa tak, że wielokrotnie powtarzane i promowane kłamstwo staje się prawdą, a bycie w swojej
  • Odpowiedz