Wpis z mikrobloga

Wiem, ze to już tu było, ale gość to znany toruński gangus. Wszystko co przypisuje się ojcu nowej gwiazdy OFa ma na swoim koncie. Czy "Renifer" może być dziadkiem "Sztywnego" Denisa? Wiekowo pasuje, wizualnie jak zobaczycie na zarost i zmarszczki Dawida tak samo... Może to tylko zbieg okoliczności, ale...

Jest tu ktoś starszy z Torunia/Bydgoszczy?

#famemma #zaleckiepatusy #torun
k.....s - Wiem, ze to już tu było, ale gość to znany toruński gangus. Wszystko co prz...

źródło: Screenshot 2024-09-04 at 00-26-46 997 wraca na antenę TVP po siedmiu latach - Noizz

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kryminalnykwadrans: Okej. Przepraszam moj mozg nie jest tak rozwinięty jak twoj, jesli widze, ze ktos pisze, iz ktos inny moze byc czyims dziadkiem, a druga osoba podaje pseudo dowod na ktory sie powołuje aby poprzec ta teze to mam wrazenie ze sugeruje, ze moga byc rodzina. Nie chce cie obrazac ale sam sie o to prosisz. Przeczytaj co piszesz dziennikarzu sledczy zanim probujesz mi umniejszyc i cos wmowic.
  • Odpowiedz
@kryminalnykwadrans: fakt jest podobny, ale w takim konserwatywnym i prawilnym srodowisku raczej wziecie nazwiska po zonie godzi w imie faceta, po za tym materialy barankiepa trzeba brac z przymrozeniem oka, bo on celowo robi z nich jeszcze wiekszych gangusow bo to taki format programu troche dla beki troche na powaznie
  • Odpowiedz