Aktywne Wpisy
akro81 +1017
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
źródło: toyota
Pobierz
affairz +320
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

Od zawsze wszystkie leki zaczynają działać dopiero, gdy coś zjem do nich.
W czasach szkolnych brałam kofeinę w tabletkach - wszystko super, ale nie działała, dopóki nie wróciłam do domu i nie zjadałam obiadu xDD Cały dzień w szkole nic, mimo, że normalnie piłam wodę itp
Teraz zapomniałam, że wzięłam około 15 medikinet, dopiero teraz zjadłam obiad. Guess what - medikinet zaczął działać i to w dosyć wyczuwalny sposób i przypomniałam sobie, że to kwestia jedzenia.
W ciągu dnia piłam dużo wody, wypiłam energetyka, ale nic nie jadłam.
Przecież trawienie powinno przebiegać normalnie? Do tych tabletek nawet nie trzeba nic jeść aby zadziałały xD (wiadomo, że lepiej białko itp zjeść do medi, ale akurat nie miałam możliwości).
Nie jest to kwestia placebo bo milion razy zwyczajnie o tym zapominałam i przypominałam sobie o tym fakcie dopiero jak odczuwałam działanie leku (a jego akurat z niczym nie pomylę, bo przy kofeinie jeszcze dopuszczałam do siebie ewentualnoec nagłego skoku cukru od żarcia czy coś)
Wydaje się to absolutnie głupie i bez sensu.
#kiciochpyta #leki #zdrowie