Wpis z mikrobloga

K---a, ale te rolki są niewdzięczne. To jest jak związek z przemocową żoną alkoholiczką.
Wjechałem do basenu na pumptracku, po raz któryś z kolei, na cwaniaka-szybko. Nie wiem jak do tego doszło, ale kolano mi uciekło, ustawiło sie bokiem i poczułem jak chrupło. Czekam na naszym kochanym polskim sorze. K---a, znowu chorobowe.
Są jakieś ochraniacze, które mogą uchronić kolano aby nie zginało się na boki?

#rolki
DrMiranda - K---a, ale te rolki są niewdzięczne. To jest jak związek z przemocową żon...

źródło: 20240903-230352

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrMiranda: Z takimi rzeczami już do ortopedy potem do fizjoterapeuty, każdy przypadek jest indywidualny. Ogólnie dla zdrowej osoby stabilizatory są niezdrowe, bo kolano się upośledza w jakimś tam stopniu.
Trzymaj się ciepło mireczku i szybkiego powrotu do zdrowia :) Ja sam też kolano sobie załatwiłem na rolkach i już 4 miesiąc rehabilitację cisnę, z pozytywów mogę powoli wracać do jazdy :D
  • Odpowiedz
@DrMiranda: zapalenie więzadła rzepki inaczej kolano skoczka.
Niektórzy po rok czasu się z tym męczą. Żadne leki, maści, ani jakieś terapie nie pomagają. Jedynie treningi, rozciągania i ciągła praca nad tym pomaga.
W moim przypadku jest tak, że to zapalenie tworzy się od długiego czasu i jak już jest lipa to zaczyna boleć, a tworzy się od zbyt dużej ilości godzin na rolkach za jednym razem, od zbyt dużych dropów
  • Odpowiedz