Aktywne Wpisy
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
SebastianEnriqueAlvarez +1385
I po banie więc czas na przypominajkę srajtczaka
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
Wjechałem do basenu na pumptracku, po raz któryś z kolei, na cwaniaka-szybko. Nie wiem jak do tego doszło, ale kolano mi uciekło, ustawiło sie bokiem i poczułem jak chrupło. Czekam na naszym kochanym polskim sorze. K---a, znowu chorobowe.
Są jakieś ochraniacze, które mogą uchronić kolano aby nie zginało się na boki?
#rolki
Trzymaj się ciepło mireczku i szybkiego powrotu do zdrowia :) Ja sam też kolano sobie załatwiłem na rolkach i już 4 miesiąc rehabilitację cisnę, z pozytywów mogę powoli wracać do jazdy :D
Co się stało z Twoim kolanem?
Niektórzy po rok czasu się z tym męczą. Żadne leki, maści, ani jakieś terapie nie pomagają. Jedynie treningi, rozciągania i ciągła praca nad tym pomaga.
W moim przypadku jest tak, że to zapalenie tworzy się od długiego czasu i jak już jest lipa to zaczyna boleć, a tworzy się od zbyt dużej ilości godzin na rolkach za jednym razem, od zbyt dużych dropów
Możesz sobie porobić mobility.