Aktywne Wpisy
ramotka +24
Jak na to mówicie?
#glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy
Jak to nazywacie?
- Smoktasy 8.6% (42)
- Siuśki 50.3% (247)
- Susańce 9.6% (47)
- Ćmokańce 31.6% (155)
iErdo +30
Czemu ludzie tak pchają się w aneksy kuchenne w salonie? xd Jedyny, JEDYNY plus to zyskujemy ze 3 metry na ściance działowej, ale poza tym to same minusy. Zapachy z kuchni lecą ci do pokoju, gdzie chcesz poleżeć, w przypadku par / kilku osób dochodzi hałas, po gotowaniu zostaje ci syf w kuchni, widoczny kompletnie z salonu, jakby, nie rozumiem co ludzie w tym widzą, kuchnia tylko oddzielnie
#mieszkaniedeweloperskie #
#mieszkaniedeweloperskie #
#motoryzacja #zalesie #seat #vag #tsi
@Marcinxxx, już małżonkę wkręcałem, że autokasacja umówiona i przyjedzie jak będzie miała zdalną jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bArrek, smakował podobnie jak świeżo kupiony na dolewkę, więc chyba masz rację.
@G06DbT
@NuklearnySzpadel: czyli niemal nic nie wciąga jak na benzynę z turbo już po pewnym przebiegu
@mariusz_and, jak odpowiednio długo pojeżdżę bez oleju to w ogóle nie będzie go brał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@citron, 129 tysięcy na ten moment. Ogólnie moje poruszenie wzięło się stąd, że niedawno pękły trzy lata jak mam ten samochód, a poprzednie auta właśnie w okolicy trzeciego roku eksploatacji prezentowały mi jakąś niespodziankę - w pierwszym urwał się zawór,