Wpis z mikrobloga

Mircy z #tinder #tinder chociaż to dziewczyna nie z Tinder. Ale za długo tłumaczyć. #rozowepaski #logikarozowychpaskow zastanawiam się nad dwoma opcjami żeby zabrać (jeszcze) (być może nigdy) nie swoją dziewczynę na randkę. W przeszłości była wolontariuszem w schronie, zastanawiam się czy to wybrać czy może gokarty albo biorę po 300 złotych od każdej drużyny i słucham państwa #kiciochpyta
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jazdaniebieski2023: gokarty to 10 min za 50-90 zł xd za to to ja już wolę pójść na bilard, zobaczysz jaka ma figurę i w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)a gokarty to kiedyś kiedys

O Jezu jak pierwsze spotkanie i się nie znacie, tylko pisaliście w necie? To do schroniska na spacer git pomysł, ale jak to wymaga dużego wysiłku typu tu podjechać autobusem razem to raczej
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 znamy się z widzenia z dawnych czasów. Coś tam rozmawialiśmy ostatnio i padło pytanie ode mnie właśnie i myślę że schronisko i spacer z psem/psami będzie git. Do tego jakaś kawa w maczku i powinno być git. Wiem jak wyglada. Co do transportu to pojadę po nią autem, ja nie jeżdżę komunikacją miejską xD szkoda mi czasu
  • Odpowiedz
właśnie i myślę że schronisko i spacer z psem/psami będzie git

@jazdaniebieski2023: będzie mega kupa, te psy wymagają dużo uwagi i niekoniecznie są super zadbane i pachnące, jak twój własny pupil. Wybierz jedno, spotkanie zapoznawcze z laską, albo spacer z pieskiem.
  • Odpowiedz
Na pucowanie się kasa zawsze przyjdzie czas

@jazdaniebieski2023: tak samo na aktywność gdzie nie możecie się skupić na sobie.

Dokładnie tak jak ci wyżej pisali, zwykła kawa/spacer, jeżeli chcesz coś bardziej nietypowego, to wybierz ciekawe miejsce, typu zoo. To jest pierwsze spotkanie, więc i tak nie poszalejesz.
  • Odpowiedz