Aktywne Wpisy
kontodlabeki +206
doczekaliśmy się zakończenia mordęgi
pearl_jamik +7
Poznałem fajną dziewczynę na #tinder , taka 8/10 z wyglądu, w głowie też ma poukładane, pracuje w szkole językowej. Gadka się nam klei, było parę spotkań. W końcu doszło do zbliżenia, i okazało się, że ona ma wypukły pępek, alee taki mega brzydki i strasznie mnie to obrzydza. No za każdym razem jak to widzę to z laski 8/10 robi się 4/10 a mi się chce wymiotować. Co byście zrobili
czy powiedzieć jej?
- tak 64.2% (310)
- nie 35.8% (173)
Muszę wysyłać wypowiedzenie mając zleceniówke?
#pracbaza #podatki #praca #kiciochpyta
@kamien664: co to za praca skoro już wiedzą że będziesz odchodzić
@kamien664: a jak to sobie wyobrazasz? janusz potem powie, ze nie dales. Dawaj w 2 kopiach, w tym jedna dla ciebie z podpisem janusza ze przyjal
@ChlopoRobotnik2137: gdzies czytałem żę wypowiedzenie to jednostronna wola, i nie musi być podpisu drugiej strony. Ale fakt, warto mieć, albo iść z kimś jako świadek że sie złożyło.
@ChlopoRobotnik2137: to pracodawca zostanie bez pracownika tego pierwotnego i bez pracownika w jego miejsce.
Chociaż wyobrażam sobie również sytuacje gdzie pracodawca nie chcę podpisać wypowiedzenia i robiłby fochy, albo musiałby wysłać to do jakichś HR czy coś i koniec końców wypowiedzenie ginie.