Wpis z mikrobloga

Siema mam pytanie szukam taniej bazy nikotynowej do robienia liquidów i czy to jest legit strona. Czy to jest normalna baza nikotynowa 100 ml 72 mg nikotyny? Bo chce zrobić z tego bazę 3mg mieszając tą bazę z bazą beznikotynową zrobioną z gliceryny i glikolu 50/50 czy mogę to tak zrobić?
https://e-chmurka.pl/pl/p/butelka-100ml%2C-nr-72/269
#vape #epapierosy #epapieros #liquidy #vaping
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@TheBOSSS nie, to nie jest odpowiednia strona. To jest baza mieszana w wannie c--j wie gdzie i c--j wie przez kogo. Ja bym się nie odważył tego używać. Masz hiliq to kombinujesz.
  • Odpowiedz
@kubenqq: Jakbym chciał coś kupić na chmurce to numer przy butelce np. od soli oznacza moc czy np. ilość sztuk w pakiecie? Jestem lekko zmieszany przez te oznaczenia. Zakładając, że kupuję butelke "na" sól s70 czy ona ma 70mg?
  • Odpowiedz
@TheBOSSS: jak ktoś wyżej pisał, powinno być git, ja wcześniej kupowałem na e-alianie i żyje. Tak swoją drogą sam się zastanawiam czy ta stronka jest legit, jak ci przyjdzie to daj znać bo e-alian chyba padł niestety. A znawców co twierdzą że gość to miesza w wannie to nie słuchaj, przecież rtęci tam nie dolewają bo i po co, gościu zapewne ma jakąś firmę na lewo i kupuje nikotynę jako
  • Odpowiedz
@sirodus: No niby są na stronie ale nie da się zamówić, nigdzie nie ma przycisku, nie da się też zalogować bo wyskakuje błąd, w konsoli widać że coś tam nie jest opłacone. Dlatego mam wrażenie że to już koniec a po prostu stronka jeszcze stoi
  • Odpowiedz
@chrisx124 Jak nie jesteś zalogowany to nie ma przycisku ani cen. Co do logowania, właśnie sprawdziłem i normalnie się loguje, mogę dodać do koszyka i złożyć zamówienie, dziwne.
  • Odpowiedz
@sirodus: Być może nie miałem nigdy konta jak patrzę po mailu, po prostu zamawiałem bez, a wydawało mi się że miałem ;p no zobaczymy napisałem tam na maila bo nie ma nigdzie przycisku do rejestracji do tego wprost jest napisane że "w przypadku problemów z założeniem konta prosze o kontakt", więc wydaje mi się że to taki myk żeby ktoś przypadkiem tego nie zamówił xD
  • Odpowiedz
@chrisx124 Faktycznie nie widzę nigdzie przycisku do rejestracji, ja tam konto zakładałem bardzo dawno i wtedy był :D Parę dni temu zamawiałem stamtąd i baza przyszła bez problemów żadnych. Jak uda ci się założyć konto to możesz śmiało zamawiać.
  • Odpowiedz