Wpis z mikrobloga

''Przystań Polska'' odpowiedzią PiS na Campus Polska Przyszłośći. Po co im nowa impreza, myślałem że ogarniają swoją grupę docelową na Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja? xD

Zresztą PiS to partia obciachu dla młodzieży, atrakcje PiS są równie atrakcyjne jak pielgrzymka do Częstochowy, apel smoleński czy msza święta, kto z młodych na to pojedzie? Chyba ci ze wsi, zmuszeni przez lokalnych proboszczów :D

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-09-03/odpowiedz-pis-na-campus-polska-przyszlosci-partia-zapowiada-przystan-polska/

#polityka #bekazpisu #heheszki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koziom: Ojezu, jakkolwiek dziadersi poprzebierani w bluzy i dżokejki rodem z mema how do you do fellow kids to też tak średnio, tak PiS może s--------ć to po całości xD Zastanawiam się nad programem tej imprezy - msza na początek, p-------y jako prowadzący debatę jakiego z czarnkiem i na koniec koncert disco polo xD
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano To prawda, PiS jest szeroko pojmowany jako partia obciachu i wiele osób nie chce się otwarcie przyznać, że na nich głosuje. Nie zmienia to jednak faktu, że wśród najmłodszych wyborców PiS ma poparcie na poziomie 15-20 procent, więc gdyby zorganizowali coś takiego w odpowiedni sposób to mogliby mieć frekwencję. Ponadto młodzież jest zawsze "anty" więc im dłużej będzie rządziło KO tym prawdopodobnie stopniowo będzie rosło poparcie dla PiSu wśród młodzieży.
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: Tadziu, młodzież jak już to pójdzie albo skrajnie w prawo czyli za Konfederacją albo skrajnie w lewo czyli za Lewicą. PiS to partia emerytów i bez reformy się nie obejdzie, sam naczelnik o tym mówił wczoraj w wywiadzie bo obejrzałem niechcący. Dla obecnej młodzieży a przynajmniej jej większości PO jest zbyt konserwatywna mimo wszystko i tych umizgów do lewicy, zresztą wystarczy fakt że Sikorski i Trzaskowski są w tej
  • Odpowiedz
@Logan00: Ja p------e co za transparent XD
Ja głupi myślałem że człowiek może chcieć mieć Boga w sercu, ale żeby mieć go w przedmiocie albo budynku? XD
No ale w końcu to katole, oni o Bogu tylko pieprzą a nie wierzą XD
  • Odpowiedz
@MarianoaItaliano

młodzież jak już to pójdzie albo skrajnie w prawo czyli za Konfederacją albo skrajnie w lewo czyli za Lewicą.

I dokładnie to się dzieje ale mydlenie sobie oczu, że PiS to partia moherów niczego nie zmieni. Młodzież głosuje na PiS niewiele mniej chętnie niż na KO. Zachęcam do sprawdzenia jak głosowali młodzi w kilku ostatnich wyborach.
  • Odpowiedz