Aktywne Wpisy
Burkhard +1501
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
hohohohoho +471
czuje dumę człowiek
Ja wydałem na irobota roombe J7+ ze stacją 3,5k półtora roku temu i bardzo żałuję. Ten robot sprząta jak g---o. Kręci się, jezdzi w te i wewte, klinuje sie w głupich miejscach, między krzesłami itd. Wymaga częstych przeglądów i serwisów/czyszczenia. Nie wiem, może ja źle go użytkuje ale mam po prostu salon w kaflach żadnych dywanów itd i ten robot głównie miał ten salon sprzątać. Płasko bez żadnych progów - a ja k-----y dostaje jak mam go znów używać. Robot leży i się kurzy bo nikt tego gówna nawet na olx za 1500 niechciał kupić.
Dużo bardziej warto kupić Karcher VC7 którego kupiłem w styczniu i używam cały czas.
#irobot #roomba #odkurzacz #robotsprzatajacy #roborock #dreame #xiaomilepsze #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #sprzatanie
Ogólnie jest to spoko urządzenie
Ogólnie ja bardziej chciałem go w chacie niż żona i ciężko byłoby bez niego :)