Wpis z mikrobloga

#famemma #primemma

Nie no k---a to są jakieś jaja
Jakim chujem Prime bierze procent od Tazzego a nie od federacji
To fame powinno wam zapłacić a nie k---a zawodnik
Ale mi ciśnienie skoczyło z rana
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@doreczycielprawdyzosiedli: no to mógł się nie wiązać z prime kontraktem na kilka walk. Takie zapisy w umowach to normalna sprawa. W piłce nożnej przy wypożyczeniu zawodnika też jest podobnie, za zdobycie mistrzostwa czy ileś tam bramek wypożyczająca drużyna musi płacić hajs
  • Odpowiedz
@Fabriczo: DRUZYNA, w tym przypadku to powinna być FEDERACJA wypożyczająca, w piłce zawodnik nie płaci 20% ze swojego kontraktu dla klubu w którym ma kontrakt...co nie zmienia faktu ze tak czy tak powinien przeczytać co podpisuje Tazy
  • Odpowiedz
@meemphis11: chłopie robisz z tego jakąś sensację, równie dobrze mógł wygrać 100k max i odpaść po pierwszej. Zapłaciłby wtedy 20% i nawet by nie jąkał bo to „tylko” 20k a że teraz milion jednak wpadł to jest płacz. Raz że wie na co się godzi a dwa gdyby nie Prime to nigdy by go nie spotkało to co ma i siedziałby tam 4 następne walki. Ty myślisz że teraz t
  • Odpowiedz
Twarde prawo, ale prawo. Skoro coś ktoś podpisuję, to chyba jako dorosły człowiek wie co robi. Poza tym mógł na podpisanie kontraktu do Jóźwiaka zabrać papugę. W końcu znał sprawę Ciosa i kontraktu co go nie było, a dopiero w szatni na walce coś miało być, bo inaczej Cios musiałby karę zapłacić za nieodbytą walkę z bratem Mrugałą;)
@meemphis11:
  • Odpowiedz
Ale mi ciśnienie skoczyło z rana

@meemphis11: zazdroszczę życiowych problemów i powodów do denerwowania się, też bym chciał żeby mi skakało ciśnienie tylko dlatego że bezmózgiemu patusowi sos się nie zgadza
  • Odpowiedz