Aktywne Wpisy

jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego

Musi byc cos tam, skoro jak sam mówisz boxdel tyle działał, aby temat znikł.
Sam temat samochodu, ulfika, wiksy - o ile ten pierwszy może ma jakies swiatelko w tunelu, tak dwa pozostałe? Przeciez to jakies kompletne kocopoly, przed inf o samochodzie i tych bzdurach skupialismy sie tu na uefie, wiec teoria o zasłonie
co do samochodu to też jakaś lipa, której się nie udowodni.
Zostaje tylko rozćpanie tego małolata ale tutaj sprawa się nie posunie do przodu jeśli ten małolat "zezna tak, żeby było dobrze"
Czy jest nagranie jak n------y ma kolizję, przesiada się z pasażerem i robią wałek?
Boxdel wtedy nie mial prawka, i mial byc na haju/n------y ,dał hajs za przesiadke i wziecie na siebie odpowiedzialnosc, ale teraz rodzi sie kolejne pytanie, czy za zwykłą stłuczkę zabierają prawo jazdy? w on musial sie w--------c? kiedy, jak gdzie.
@CzTeRyZeRoV8: bardzo możliwe. Bomblowi zabrali pewnie za punkty i temu drugiemu tak samo. Pamiętam jak to było jak człowiek miał 18 lat i też mi prawie prawko zabrali za "wyścigi uliczne" z znajomymi. Bez nagranie c---a się tutaj zrobi bo mergani raczej nie jest debilem, żeby się do tego przyznać.