Aktywne Wpisy

gobi12 +1109
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz
Caracas +198
Pies biegnie w Twoją stronę i jest bez smyczy?
W Niemczech możesz użyć gazu bez konsekwencji.
W Niemieckim prawie pies traktowany jest w niektórych przypadkach jak rzecz.
W Niemczech gaz pieprzowy, który jest wyraźnie oznaczony jako „Tierabwehrspray” (spray do obrony przed zwierzętami), nie jest klasyfikowany jako b--ń w rozumieniu restrykcyjnej niemieckiej ustawy o broni (Waffengesetz).
Taki
W Niemczech możesz użyć gazu bez konsekwencji.
W Niemieckim prawie pies traktowany jest w niektórych przypadkach jak rzecz.
W Niemczech gaz pieprzowy, który jest wyraźnie oznaczony jako „Tierabwehrspray” (spray do obrony przed zwierzętami), nie jest klasyfikowany jako b--ń w rozumieniu restrykcyjnej niemieckiej ustawy o broni (Waffengesetz).
Taki
źródło: temp_file5836160630506770992
Pobierz

Jak pielęgnować twarz, jako facet nie znam się na tym do końca ponieważ jest multum specyfików, jakieś kroki itd.
Może ktoś mi wyjaśnić krok po kroku, jak powinno się pielęgnować twarz. Mam trudną cerę, wydaje mi się że coś pomiędzy tłusta, a normalna, wydziela dużo sebum, przez pracę często ją zanieczyszczam, wysuszam + nadmiar sebum, mam wrażenie że powoduje to częste zatykanie porów.
Kiedy tonik, kiedy płyn micelarny (może to to samo ? ¯\(ツ)/¯ - nie wiem),
Zależy mi aby odżywiać skórę, nawilżyć, usunąć nadmiar bakterii i zapewnić prawidłowe ph, jednocześnie zrównać koloryt skóry. Oczywiście dobrze jakby to były produkty jakieś dostępne cenowo i jednocześnie dobrej jakości.
Nadmiar sebum też nie oznacza skóry tłustej, po prostu tak sucha skóra sobie radzi z przesuszeniem. Mój niebieski uwielbia żel do mycia twarzy wygładzający z Cerave (drogi ale starcza na pół roku) i krem do twarzy