Aktywne Wpisy
yourgrandma +105
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
Następną kategorią plebiscytu są piosenki po francusku. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
KILKA WAŻNYCH KWESTII:
-muzyka nie musi być od artysty francuskiego, może być np. belgijski, ważne, żeby utwór był w języku francuskim lub jego dialekcie
-muzyka może zawierać tekst w innym języku, ale nie może zajmować on więcej niż 50% całości tekstu
The_Earl +142
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Czy opłaca się zmienić uczelnie prywatną ( WSEI) na Politechnikę Krakowską na 2 rok studiów informatycznych? Zastanawiam się, czy warto jest przenieść się z prywatnej uczelni na publiczną. Z prywatnej uczelni jestem bardzo zadowolony; nie wymaga ona ode mnie zarywania nocy, spędzania dużej ilości czasu na niepotrzebnej teorii przez co mam dużo czasu dla siebie, aby samodzielnie doszkalać się w programowaniu. Co więcej, w każdej chwili jestem w stanie przenieść się ze studiów dziennych na zaoczne i zacząć pracować na pełny etat ( zależy mi na znalezieniu stażu w tym roku). Boję się, że jak przeniosę się na PK to będę się uczył totalnie nieprzydatnych rzeczy przez co będę miał mniej czasu na samodzielną naukę, gorsze samopoczucie i trudniej będzie mi znaleźć staż. Wydaje mi się, że firmy są bardziej skłonne zatrudnić osobę na studiach zaocznych niż dziennych, gdyż mają po prostu więcej czasu na pracę. Za przeniesieniem na PK przemawia do mnie prestiż tej uczelni, gdyż na pewno w CV lepiej wygląda uczelnia publiczna niż prywatna. Dodatkowo Politechnika Krakowska ma na pewno bardziej rozbudowaną społeczność studencką oraz posiada więcej kół zainteresowań, co również jest plusem w moich oczach.
#pk #studia #informatyka #programowanie #it #studbaza #politechnikakrakowska #krakow #
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Teraz? Programowanie? Seniorzy mają problem aby zmienić robotę, a ty startujesz jako junior? Zakładam, że masz już bogate portfolio do pokazania.