Aktywne Wpisy

Zelu06 +205

źródło: temp_file7628730241627274701
Pobierz
Milo900 +18
Hej mam pytanie. xDDDDD czy ten podatek na koncu paragonu trzeba gdzies zaplacic (osobny przelew po zakupach). Ostatnio ktos mnie oswiecil ze kazdy paragon ma od jakiegos czasu podatki. I ze generalnie to my je placimy.
#podatki #inflacja #pieniadze #niewiemjaktootagowac #pracbaza
#podatki #inflacja #pieniadze #niewiemjaktootagowac #pracbaza

źródło: temp_file6958169316101754208
Pobierz
Halas odbiera mi wole zycia. Mieszkam w duzym miescie przy glownej drodze. Glosne wydechy - glownie motorow - odbierja mi smak zycia. Marze o tym by rozciagnac stalowa linke lub uwalic ktorego z procy na zakrecie - by sie wywrocil i sobie glupi ryj rozwalil. Policja nic nie robi mimo kilkudziesieciu zgloszen. Jestem wyczerpany i nie mam srodkow by przeprowadzic sie w cichsze miejsce. #przegryw #motocykle #motoryzacja #halas
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
narzekaj na hałas
XD
źródło: stanmar
Pobierz@mirko_anonim: stalowa linka to jest przegięcie, a z procy ich nie trafisz. Ale jeżeli mieszkasz niedaleko zakrętu to pamiętaj, że motocykle nie lubią zakrętów na mokrych, oleistych lub sypkich nawierzchniach, np.
@MrDracek: nikt nie każe mieszkać przy głównej tranzytowej ulicy. Jak nie motocykle to zaraz ciężarówki będą przeszkadzać albo inni ludzie
@mirko_anonim: wyprowadź się gdzieś do lasu
@Pietter: co ma droga tranzytowa od dróg z których motocykliści robią sobie tory wyścigowego?
Ja też mieszkam w centrum, miasto zbudowane jest wokół dwóch głównych arterii drogowych. A droga tranzytowa od portu prowadzona jest poza
───────────────
Albo klimatyzacja - pozwoli Ci zamknąć okna.
A w nocy śpię w słuchawkach, ale to nie z powodu hałasu a overthinkingu - te douszne słuchawki robią elegancką robotę! Jedno ucho do poduszki, do drugiego słuchawka z podcastem czy audiobookiem