Wpis z mikrobloga

• 507
@quintam:
ja yebie tylko 50k czy 100k od rodziny deweloperskiej za możliwość napisania nowego programu wsparcia polskich rodzin?

Kurde, przecież im to się zwróci w momencie sprzedaży pierwszego, góra drugiego kurnika xD
  • Odpowiedz
ja yebie tylko 50k czy 100k od rodziny deweloperskiej za możliwość napisania nowego programu wsparcia polskich rodzin?

@rzzz: a ile mieli oficjalnie wpłacić jak to jest limit?
  • Odpowiedz
@affairz: czyli zakładając, że spadkowiczów jest więcej niż deweloperów i każdy by wysupłał 50k przed wyborami... ech...
  • Odpowiedz
dlatego niżej mamy wpłatę 48 000zl od jego córki? ( )

On wpłacił 49 tys. zł. Jego córka, Natalia Roefler-Rejzmund, tysiąc mniej, bo 48 tys. zł.

@quintam: bo Natalia ma już męża i przynajmniej w teorii prowadzi oddzielne gospodarstwo domowe?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Obowiązek oddzielnego gospodarstwa domowego jest podstawą to oddzielnej wpłaty. ʕʔ

Idzie taki deweloper na rozmowę i pokazuje listę osób jaka jeszce wpłaci pieniądze, które będą od niego.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@4ntymateria to tylko bilet wstępu, negocjacje zaczynają się od poważnych kwot. A my tutaj milionami zł nie obracamy na codzień.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@quintam: ukończył fizykę jądrową ale jest deweloperem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Potem nie ma się co dziwić że ten kraj nie ma własnych innowacji i gospodarki opartej na nich
  • Odpowiedz

@rzzz: w jakimś 2008 jakaś miedzynarodowa instytucja finansowa Międzynarodowy Fundusz Walutowy, czy Bank Światowid zrobiła anonimowe badania wśród instytucji finansowych i kupić ustawe można było za ok.milion zlotych
  • Odpowiedz