Wpis z mikrobloga

@Kriten33: pisze do ciebie Marcin Gortat, multimilioner z ju es ej, ty który słyszałeś o tym jak potrafił w klubie zostawiać po 30k dolarów jednej nocy liczysz na fajna najebke, a on serio każe ci z---------ć za gałą po całym tygodniu z--------u januszeksie XDDD
  • Odpowiedz
@Kriten33: Hehe orlik przy moim gimnazjum na Sowińskiego, na drugim zdjęciu w tle widać budynek szkoły :) Ogólnie Gortat wychowywał się na mojej ośce tylko parę lat wcześniej, dowiedziałem się po latach. Z moim kuzynem podobno na placu się razem bawili ale chyba nie był w „core-owej” ekipie bo na zdjęciach go nie widzę ;)
  • Odpowiedz
@Kriten33: Ponitka miał rację młot jakich mało. Chłopu zdarzyła się krzywda, a on wali to w jakąś relację. Kontuzję zdrowi też mają. Wysportowani również itd. Marcin, weź w innej relacji, zrób jakiś link i na YT. Mnie tam ciekawi 3 sprawy: czy odmówiłeś kadrze gry na MŚ?, czy nie chciałeś dać na leczenie własnego papy co masz go jako tatuaż? i 3 sprawa: czy mocno bolało jak Bachleda-Synuś dała kosza?
  • Odpowiedz
@Kriten33 w Ranczu był taki odcinek, gdzie stare chłopy grały mecz w kosza o skrzynkę Mamrota, mecz nie został dokończony, bo wszyscy gracze w trakcie trwania meczu złapali kontuzje.
  • Odpowiedz