Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +3
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

saintie +12
sama siebie bym wyru……..

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bede potrzebowal konta walutowego dla EUR dla firm
Co miesiąc stale przechody euro, wypłata/przewalutowanie części na zycie w PLN
Jakie darmowe konta polecacie ? (najlepiej bez innych dodatkowych opłat )
#bankowosc #kontabankowe #pieniadze i wołam branżę #programowanie #programista15k #banki #waluty
Jeśli w Twoim banku są kiepskie kursy wymiany to używasz dodatkowo kantoru internetowego z lepszymi.
Jeśli są opłaty za prowadzenie konta EUR czy z innego powodu niekorzystne warunki to możesz założyć konto w Kantorze Aliorbanku, gdzie prowadzenie jest za free.
@vviktor123488: Dlaczego miałby nie przelewać dalej? Przelew EUR (SEPA) jest darmowy.
@vviktor123488: Taka opcja jest tylko dla klientów indywidualnych. W przypadku przedsiębiorców wpłata/wypłata gotówki jest płatna.
@Asceus: Poprawka, ja otrzymuje funty i dolary, obie waluty jak chce przelać dalej minim 10 jednostek, opłata minimalna 20/50 PLN, rośnie razem z wysokością przelewu.
@Asceus: Tego nie wiedziałem, jak zakładałem konto to jeszcze nie było opcji "biznes", mam konto indywidualne, obroty dość spore,