Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was słucha może Stanu Wyjątkowego? Od czasu dołączenia Lubeckiej zamiast Grochal nie da się tego słuchać. Odcinki z jej udziałem to absolutna męczarnia - same banalne teksty, zero głębi, zero informacji zakulisowych, normalnie jakbym słuchał rozmowy z psem. Pozostała trójka (Stankiewicz, Długosz, Dziubka) merytorycznie, analitycznie i informacyjnie odstawia ją na miliony kilometrów.

Weźcie to podeślijcie Stankiewiczowi, jak ktoś ma kontakt, który chyba jest bossem tego podcastu i może coś z tym zrobić...

#polityka #podcasty #onet #stanwyjatkowy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@policjantpeel: poczytaj komentarze pod filmami, im to wszyscy piszą od pierwszego odcinka z Lubecką, ona chyba jest mało inteligentna,
jak chcieli blondynkę mogli poprosić Biedrzycką
  • Odpowiedz
@policjantpeel: Ja jak widzę, że jest z nią odcinek to po prostu go nie słucham, bo jest dokładnie jak mówisz. Zero sensownych przemyśleń, zero informacji z politycznej kuchni. Zwykła strata czasu.
  • Odpowiedz
ona chyba jest mało inteligentna

@Idaho59: dokładnie, ona po prostu nie nadąża intelektualnie za resztą, nie rozumie sarkastycznej formuły programu i nie potrafi się w tym odnaleźć

może jakby jeszcze nadrabiała merytoryką, insightem, informacjami zakulisowymi - ale tego też nie ma i przychodzi zawsze nieprzygotowana
  • Odpowiedz
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: właśnie ona tępa nie jest, umie poprowadzić rozmowę, dociskać o odpowiedzi ale chyba nie do końca leży jej ten zakulisowy i sarkastyczny model tego programu.

Chociaż ostatnio z Dominiką Długosz nie było tragicznie, to widać że odstaje od reszty. (co w sumie mnie nie dziwi, jest nowa w 4 osobowym zespole, może i się znali wcześniej, ale chyba nie pracowali razem).
  • Odpowiedz