Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +21
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Weźcie to podeślijcie Stankiewiczowi, jak ktoś ma kontakt, który chyba jest bossem tego podcastu i może coś z tym zrobić...
#polityka #podcasty #onet #stanwyjatkowy
jak chcieli blondynkę mogli poprosić Biedrzycką
@Idaho59: dokładnie, ona po prostu nie nadąża intelektualnie za resztą, nie rozumie sarkastycznej formuły programu i nie potrafi się w tym odnaleźć
może jakby jeszcze nadrabiała merytoryką, insightem, informacjami zakulisowymi - ale tego też nie ma i przychodzi zawsze nieprzygotowana
A sama Lubecka chyba aż tak tępa nie jest, jak prowadzi rozmowy z gośćmi w radiu zet, to da się tego słuchać. Chyba właśnie format jej nie lezy. No i nie ma chyba za bardzo zakulisowego kontaktu z politykami
Chociaż ostatnio z Dominiką Długosz nie było tragicznie, to widać że odstaje od reszty. (co w sumie mnie nie dziwi, jest nowa w 4 osobowym zespole, może i się znali wcześniej, ale chyba nie pracowali razem).
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@budyniowy_hatifnat: coś w to wątpię - Długosz: Pani redaktor Beato Lubecka, prosimy o odpowiedź pełnymi zdaniami