Aktywne Wpisy
deathlef +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
mickpl +140
Już wracają pokwikiwania, że dopłaty do kredytów powinny dotyczyć jednak "rodzin", a nie tylko "młodych" XD
Dlaczego to jest bardzo proste. "Młodzi" robią często za minimalne czy niewiele więcej, więc nie mają w ogóle zdolności na konkretne kredyty. Nieco lepiej jest 30-35 r.ż., ale tutaj też bez szału.
Co innego "rodziny", szczególnie te z 3 i więcej dzieci. Wycieranie gęby tą grupą to jest na pewien sposób outstanding move, bo ludzie kojarzą wielodzietne
Dlaczego to jest bardzo proste. "Młodzi" robią często za minimalne czy niewiele więcej, więc nie mają w ogóle zdolności na konkretne kredyty. Nieco lepiej jest 30-35 r.ż., ale tutaj też bez szału.
Co innego "rodziny", szczególnie te z 3 i więcej dzieci. Wycieranie gęby tą grupą to jest na pewien sposób outstanding move, bo ludzie kojarzą wielodzietne
Powoli myślę o zmianie telefonu i nie wiem czy czekanie miesiac/pół roku powinni obniżyć cenę ip15?
Kup 14, ja mam taki zamiar.
Komentarz usunięty przez autora
Można się zastanawiać nad 14 pro vs 15 bo zyskuje się teleobiektyw i 120 Hz. Ale ze 14 pro nie produkują od 18 miesięcy to wybór jest prosty.
@kozi3 obserwuj pepperka i bierz 15 za 3000 zł, po premierze 16 zbyt szybko ceny nie będą spadać.
Co już w aplikacji się z-----o że jak wołam