Aktywne Wpisy
PiccoloColo +8
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
wazogrodowy +4
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Przez Niemcy podróżowało mi się też dobrze, Francja też chociaż można się nieźle naciąć na auta które wyjeżdżają z prawej strony,,za to w Holandii miałem podobne wrażenia co do naszego kraju, ścisk i gonitwa xd
#motoryzacja #emigracja
xD chyba.... jedyne dwa rozwiązania z tymi burakami... jechać prawym pasem 90-100 za ''matołami'' co się boją jechać 120kmh
druga opcja to jechać prawym zawsze i wyprzedzać matołów jak patola z lewego pozwoli tzn nie widać ich z daleka... inaczej siedzisz na prawym i grzecznie czekać bo Cie: strąbią, będa siedzieć na zderzaku, będą włączać długie lub włączać kierunek do wyprzedzania xDD
niestety....patologia
w Germanii trochę bardzie ogarniają szybką jazdę, takie floł jest lepszy na autostradach i ekspresówkach,
u nas jak się trafi ten co chce jechać 200 to on chce jechać 200 wszędzie, nie pojmuje, że na tym docinku to lepiej 130 a później sobie przyciśnie i odjedzie w siną dal