Wpis z mikrobloga

W depresję wpadnę ech :D Człowiek poznał laskę na Badoo i na pierwszej randce było zajebiście i w ogóle. No to jak pierwsza randka była udana to lecimy na drugą. Ciężko było termin zgrać, ale udało się, poszliśmy na randkę, sushi, lemoniada, kino, pogadaliśmy, umówiliśmy się wstępnie na kolejną randkę, odprowadziłem do domu.

Dzisiaj pisze, że jesteśmy na innych poziomach emocjonalnych i nie ma co kontynuować znajomości. Oczywiście nie powie o co chodzi, ale "coś ze mną" :D

It's over dla chłopa

#tinder
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fervi: może potrzebowała więcej jak jedno spotkanie żeby ocenić że jesteś dzbanem albo coś? jak ty po pierwszej randce robisz już kalendarz kolejnych to się nie dziwię że s---------a xd
  • Odpowiedz
@fervi: Chore to jest - dziewczyna potrafi skreślić chłopa właśnie za pierdołę w stylu, że w ciągu kilku godzin randki palnąłeś jakąś pojedynczą głupotę albo nie zrobiłeś czegoś czego oczekiwała.
Z psychologicznego punktu widzenia powinna być nawet zadowolona, jeśli palnąłeś jakąś głupotę, bo to znaczy, że przełamana została sztywna atmosfera, zacząłeś komfortowo czuć się w jej towarzystwie i przestałeś po 5 razy zastanawiać się nad wszystkim co mówisz/robisz.
Gdybyśmy my
  • Odpowiedz
@fervi: wiele razy ja tak robiłem dziewczynom, czasem po pierwszej randce, czasem po kilku spotkaniach. Większość dobrze to znosiła, gorzej jak któraś zaczęła się przywiązywać i liczyła na więcej. Jak nie pyknie, to nie pyknie i nic z tym nie zrobisz. Widocznie jej nie pykło, znajdź inną ( )
  • Odpowiedz
  • 3
@fervi ale to nie był Twój błąd tylko jej ocena czegokolwiek więc nie masz się czym przejmować:p chyba, że np. w trakcie spaceru plułeś na chodnik i nawet tego nie zauważasz z przyzwyczajenia to wtedy faktycznie Twój błąd, ale jeśli chodzi o jakieś poczucie humoru, zainteresowania itd to jak mogłeś popełnić błąd skoro każdy jest inny
  • Odpowiedz
nigdy nie dowiem się jaki

@fervi: ale po co Ci to wiedzieć co się nie spodobało na "poziomie emocjonalnym" lasce, której na 99% już nigdy nie zobaczysz na oczy xd to nie ma żadnego wpływu na przyszłe relacje
  • Odpowiedz
@fervi: XD dosłownie wczoraj przeżyłem to samo. Posłuchaj kilku smutnych piosenek, następnie weź to na klatę, nigdy sie nie dowiemy o co do cholery im chodzi
  • Odpowiedz
@fervi: wiekszosc takich spotkan przez apki konczy sie po pierwszej randce, tak juz po prostu jest. Czasami to wynika z jej oczekiwan, czasami z twoich, czasami z obojga. Zycie, ale w pewnym momencie mozna trafic na taka z ktora uda sie cos wiecej. Nie mozna sie zrazac, nie mozna tez uciekac w tagi #przegryw, bo wtedy to ci sie w ogole nic nie uda
  • Odpowiedz