Aktywne Wpisy
b_oski +8
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +422
Kocham jesień. Upały mnie zabijają, jest głośno bo to czas otwartych całą dobę okien, chlania na umór w plenerze i darcia mord po nocach, dudniąca muzyka na cały blok i zdziwienie że komuś to może przeszkadzać. Jakby ludzie widzieli tylko jedną rozrywkę w trakcie urlopu - a-----l i disco polo albo techno podgłośnione na maxa, bo przecież trzeba się dzielić tak ambitną muzyka z sąsiadami.
Jesień jest cicha i spokojna. Uwielbiam jak świat zmienia barwy w rudo - złoto - brązowe. Jak temperatura spada do przyjemnego chłodu że już można założyć wygodną miękką bluzę i Kozaki.
Uwielbiam grzyby, a wtedy można znaleźć kanie w lesie i usmażyć na patelni jak schabowego - uwielbiam!
Ciepły kocyk, gorący napój i dobry thriller świetnie się uzupełniają z pogodą za oknem.
Można dłużej spacerować bo upały nie zachęcają do dłuższych tras. Dyniowe latte serwowane tylko jesienią smakuje wybornie, w końcu tyle się na nie czekało. Jesień jest zajebista. Nikt nie może sprawić bym zmieniła zdanie. Kocham jesień.
W ogóle to grzyby można zbierać cały rok, nawet w styczniu, trzeba tylko wiedzieć jakie i w jakich środowiskach