Wpis z mikrobloga

Miałem okazję strzelać z CZ shadow i zakochałem się… Niestety cenowo odjeżdża, a słyszałem kiedyś że ma jakiś (chyba) turecki odpowiednik. Ktoś kojarzy? :)
#strzelectwo #strzelajzwykopem
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Polinik @telemach20 oglądam caniki i raczej nie. Widziałem kiedyś na strzelnic gościa z odpowiednikiem i wyglądem było mu bliżej właśnie do shadow niż do stylu caników, ale był „srebrny”
  • Odpowiedz
@Polinik: Nie wprowadzaj w błąd. Te pistolety są ultra daleko od siebie - canik rival jest bijnikowcem, a CZ SH2 jest kurkowcem.
@vivanat Taką "kopią" miał byc Sarsilmaz K-12 Sport, ale uwierz mi że daleeeeko temu. Jak chcesz zajebistego kurkowca to bierz Girsana Regarda i wstaw tam spust sportowy od beretty 92 (roboty na godzinę). Masz wtedy zajebiście leżącego w ręce kurkowca ze spustem o wadze trochę ponad kilo,
  • Odpowiedz
@vivanat: Tylko go przez przypadek nie bierz ;) Sporo problemów było z nimi i często po 1000 przelotu robiły się z niego kastaniety ;) Jakby to kosztowało 2500pln to ok :D Ogólnie to co proponowałem u góry najbardziej opłacalne, tylko musisz zobaczyć czy bercia 92 leży Ci w dłoni. Spust po wymianie jest kosmiczny.
  • Odpowiedz
@vivanat: szukaj sobie sp-01 albo odkladaj na shadowke jak sie spodobala i tak zeszly w dol bo bywaly po 7k+ :P
no i jak nie jestes pewien czy chcesz latac z koli, doloz do wersji OR przynajmniej nie bedziesz kombinowac jak dolozyc potem koli :P
@fiddle K-12 blizej do Tangfolio stock II/II iirc nawet niektore czesci tam pasuja.
  • Odpowiedz