Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mati1990: ehh u mnie nie az tak zle, ale w sierpniu kazdy weekend przeleazalem od rana do wieczora w lozku, a ciagu tygodnia to samo. Nie ma lepszych perspektyw na wrzesien.
Co do
kina - 0
wyjscie na borwar - 1 (ale bezalkoholowy wiec sie nie licze)
sytuacje socjalne - kilka bylo
A co to za 1 wyjscie?
  • Odpowiedz
  • 0
@Tata_Kasi tylko w sumie nie wiem czemu biorę na siebie winę. Starzy za gówniaka mogli posłuchać czym się interesuję po za gierkami i zapisać mnie do takich klubów czy na takie tematyczne kolonie. Nigdy na takich nie byłem bo nie zapisali. Teraz, znowu czemu miałbym to na siebie brać? Chciałem dołączyć do lokalnej grupy świrów w pewnym hobby, zabronili mi się pokazywać na spotkaniach. I mam powiedzieć że to moja wina?
  • Odpowiedz
@mati1990: Co ty tam musiałeś odwalać w tej grupie :0 Nie wiem jak w grupach ultra, ale na normalnych ustawkach szosowych, żeby kogoś wyprosić z grupy to trzeba albo być napinaczem i zupełnie olewać założenia jazdy i organizatora, albo jeździć mega niebezpiecznie, powodując zagrożenie dla grupy.
  • Odpowiedz
@mati1990: Hmmm, dziwne. A nie ma u ciebie normalnych, nieultra grup szosowych, które organizują jakieś ustawki? Do takiej grupy chyba najłatwiej jest dołączyć. Próbowałeś? W waw takich grup jest mnóstwo, ustawki są w zasadzie codziennie i często przyjeżdżają na nie osoby, które też jeżdżą ultra.
  • Odpowiedz