Wpis z mikrobloga

Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd

Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji ze styropianu.
#nieruchomosci #warszawa #pdk #heheszki
Sebastix - Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? ...

źródło: 116_muzeum-sztuki-nowoczesnej

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sebastix: Bodajże w wyborczej widziałem tytuł, że jest to wyraz architektonicznego buntu. Czyli w stylu "na złość wszystkim postawimy brzydką srakę, żeby było że jesteśmy niekonwencjonalni" :V Nikt nie prosił.
  • Odpowiedz
@KaiserBrotchen

@mk321: Czy ty k---a byłeś chociaż raz w Warszawie? XD

Domy Towarowe Centrum o których pisał @FFFFUUUU w swoim pierwszym komentarzu, znane też jako Ściana Wschodnia, są po drugiej stronie Marszałkowskiej. DTC to są te budynki zaznaczone zielonym kółkiem ()

Czy ty czytasz co
  • Odpowiedz
Kiedy zobaczyłem to po raz pierwszy sądziłem że to jakaś wizualizacja giga baraku robotniczego z wielką lodowka obok. Ale to się wydarzyło to już jest. Mówili że pałac kultury jest koszmarny, ale to nic..to mały Miki. Powiedzieć że to ten obiekt jest ohydny to jak nic nie powiedzieć
  • Odpowiedz