Wpis z mikrobloga

#famemma Rozumiem że można cieszyć się z tego że taazy r------ł tych pozerów z fame, ale nie róbcie z niego k---a jakiegoś męczennika co całe życie miał p--------e i teraz wygrał życiową szansę. Jak ktokolwiek oglądał jego streamy to wie ile razy oszukiwał, ile razy mu się nie chciało nawet z domu wyjść żeby zrobić jakiś content. Nie mam nic do niego, ale nie wiem czemu robicie z niego jakiegoś bohatera.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maciej-wlos: no tam widzom to z 20 koła wisi w donejtach na przedłużany, ale też nie chce go cisnąć bo widzów takich jak on ma to nie miał nikt, wysrali by mu się do mordy live gdyby tylko potrafili wyjść z przed komputera.
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: to sie zgadza.. dla mnie najwazniejsze bylo uwalenie tych cpunow a ze ogladalem strrimy tazzego to wiem o czym mowisz i u niego jest sytuacja podobna do adamcego ze jego widzowie bardziej go p------a niż lubią o niebie nawet nie wspomne
  • Odpowiedz
@tragerus: może teraz na fali popularności, dorobi się normalnej widowni. Ogólnie to też oglądam jego streamy, i nie raz było mi go zwyczajnie szkoda jak już trzecie noc z rzędu ktoś mu n---------l w drzwi xD
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: bo nikt nie zna jego historii xD chłopy nie wiedzą, że nie miał szacunku do matki czy ojca i jeszcze siedział w piwnicy i walił temat. Ile on im problemów narobił, a nigdy żadnej wdzięczności z jego strony a do 30 roku życia u starych. Kto go ogląda to wie, że to podejscie widzow nie bierze sie z nikąd. Ale widownia fame poznała tylko tą jedną stronę medalu 'głupiutkiego
  • Odpowiedz
@Donlipao: szkoda Ci ze robili mu coś co go stworzyło? Przecież to mu dało drugie życie xD On nic nie robil na tych streamach. A uwierz mi że walka na prime by była bez gejow, ale fame juz nie ma szans. Jego każdy wywiad/osoba kręciła się wokół geji przed czy po prime.
  • Odpowiedz