@trueself: no facet pisze na podstawie czego szacował (ELO rating). Nie wiem czy Backa jest na poziomie Termaliki ale z pewnością w serbskiej lidze ostatnio jest straszna zapaść. Backa Topola jest tam chyba na 11 miejscu. Wiem że przekładali mecze aby się przygotować lepiej na puchary ale w tych pucharach średniawe Maccabi wytarło nimi podłoge (1:8). Jak Legia wejdzie na odpowiednie obroty (oby) to nie powinni mieć wiele do powiedzenia.
@owsikalfred: myślałem że dwa. Jeśli tylko z Crveną to prawdopodobnie mogliby sobie dopisać całe zero punktów bo akurat Crvena to jedyny zespół który tam cokolwiek gra.
@marcelus: oprócz Betisu żaden z tych klubów nie jest lepszy od Brøndby, Alkmaar czy Midtjylland. Jeśli Legia nie przegra sama ze sobą to tu może być fajnie pograne.
#mecz #lke #ekstraklasa
źródło: GU-QH1MXEAAsdsG
PobierzNie wiem czy Backa jest na poziomie Termaliki ale z pewnością w serbskiej lidze ostatnio jest straszna zapaść. Backa Topola jest tam chyba na 11 miejscu. Wiem że przekładali mecze aby się przygotować lepiej na puchary ale w tych pucharach średniawe Maccabi wytarło nimi podłoge (1:8).
Jak Legia wejdzie na odpowiednie obroty (oby) to nie powinni mieć wiele do powiedzenia.
Jeśli Legia nie przegra sama ze sobą to tu może być fajnie pograne.