Wpis z mikrobloga

@general_row_grotecki: żeby on jeszcze tak z doopy sam powiedział. Pierw mu wierciła dziurę w brzuchu, zadawała masę niewygodnych ale konkretnych pytań, a potem internet diagnozuje mu Aspergera bo nie obracał kota ogonem i nie kłamał. Dla mnie to było mega gorzkie świadectwo społeczeństwa. A Tomek bardzo fajny gościu, miałam okazję z nim pogadać na żywo:) Nie miało to wpływu na moje zdanie, które było przed tym takie samo.
  • Odpowiedz
- Jak borderka z poprzedniej edycji zrobiła dramę aptekarzowi, że w nocy wyszedł do kibla i śmiał zapalić światło w łazience
- Jak Erdol na rozmowie w ostatnim odcinku wypomniał MamieRysia, że jest syfiarą i roznosi po domu kulki z papieru toaletowego xD
- Jak Ewunia zrobiła awanturę ekspertom, że dali jej Darusia-prawiczka-impotenta
- Jak Czyngis Chan tłumaczyła swoje różne z-----e zachowania tym, że choruje na „boleriozę”
- Wyraz twarzy aptekarza, jak na ślubie zobaczył wygląd
  • Odpowiedz
@Kuba89FCL: jeszcze uzupełniłabym o to:
- jak Przemkorożec zaprosił byłą laskę na urodziny, żeby wzbudzić w Martynie zazdrość
- jak Kaśka i Paweł kłócili się o jej matkę, że za często dzwoni a ona już czaiła się pod ich blokiem
- wycieczka (chyba) w góry Igi i Karola i jej ciągłe gadanie
- gotowanie spaghetti przez Karola i wybuch złości Igi na tekst: "spokojnie"
  • Odpowiedz
@szerylejdi: i jeszcze jak laska co lepiła kolczyki wlazła dla chłopa do chaty kiedy go nie było i czekała na niego, a wyjeżdżając zostawiła mu w domu mnóstwo cringowych karteczek, nawet w toalecie
  • Odpowiedz