Aktywne Wpisy

Metylo +67

źródło: temp_file3007110461458781393
Pobierz
Wloczypsuj +46
Jak zdobyć sponsorów w świecie dwóch kółek? Krótki poradnik:
1. Kup motocykl lub rower – nie musisz umieć na nim jeździć.
2. Załóż kask – najlepiej różowy albo z brokatem.
3.
1. Kup motocykl lub rower – nie musisz umieć na nim jeździć.
2. Załóż kask – najlepiej różowy albo z brokatem.
3.

źródło: Screenshot_2025-04-23-14-53-38-650_com.instagram.android-edit
Pobierz
W mojej robocie jest taki jeden anon, który podpadł normikom tym, że po pierwsze wygląda jak wygląda, a po drugie za bardzo się do nikogo nie odzywa. Normicy nie tylko w wulgarny sposób dyskredytują go za wygląd, lecz także nadali mu przezwisko z tytułu jego zainteresowań. Co bardziej zasmucające, w wyśmiewaniu tego człowieka uczestniczą także wyżej postawieni pracownicy na czele z kierownictwem, a bekę cisną z niego nawet czterdziestoparoletnie kobiety, które nazywają go "chłopaczkiem".
Chłop nie zrobił im dosłownie nic, poza tym, że sobie pracuje, ma może ze 165cm wzrostu i niedymorficzny wygląd.
Normicy rzecz jasna mają problem by połączyć kropki z tym, że po tym jak zaczęli naśmiewać się z chłopa który powiedział im o sobie i o swoich zainteresowaniach w nadziei, że będzie normalnie mógł pracować w dobrych relacjach ze współpracownikami, ten chłop się do nich nie chce odzywać.
I w tym wszystkim boli nie tylko konieczność codziennego obcowania z tymi ludźmi, ale też przeświadczenie, że ze mnie również mogą się w ten sposób naśmiewać, szczególnie, że dużo od tego anona się nie różnię (a on do tego raczej nie jest autystykiem). Ciężko robić dobrą minę do złej gry i próbować prowadzić z takimi osobami choćby normalną rozmowę wiedząc, że powiesz im coś o sobie, a oni będą mieć z tego bekę.
#blackpill #przegryw #normictwo
Komentarz usunięty przez moderatora
A stare baby mają to do siebie
Komentarz usunięty przez autora
Albo co gorsza żyją według zasady "jak nie zrobię z kogoś ofiary to zrobią ze mnie "
Więc w głębi duszy są też mega tchórzami
Mi zawsze w chooj było szkoda gnębionych osób zwykła empatia
Wiem bo sam kiedys taki byłem, przez swoje problemy krzywdzilem słabszych, dziś kiedy to zrozumiałem i zrozumiałem, że większość ludzi to zwykle NPCe wiem że można ich szybko wyjaśnic i często staje w obronie słabszych
@cichooo:
@cichooo: w jaki sposób?
Jeżeli dochodzi do sytuacji, że w grupie jedna osoba robi sobie z ciebie jaja, bierzesz typa na bok i pytasz go w czym jest k---a problem. W 99% powie że w niczym, obsra zbroje i nigdy więcej nic nie powie. Zaznaczasz, że to ma się skończyć, albo będziemy gadać inaczej. Jak? C--j cię obchodzi zapytać się możesz.
W 1% będzie szukał konfrontacji, wtedy bądź
Zatykało mnie i nie wiedziałem jak zareagować zazwyczaj a też nie miałem do kogo ryja drzeć.
Stałem się ścierą która nie umiała reagować i musiała wszystko znieść, po czym karano mnie za bycie ścierą bo przecież lamusa