Wpis z mikrobloga

@Angelika_S wstaw to wyżej/wczesniej co napisał o dziewczynie i z czym ona się nie mogła pogodzić. Wszystkie d--y z jakimi miałem styczność nie mogły się pogodzić z krytyką popartą dowodami. Tu nie było inaczej.
  • Odpowiedz
@Angelika_S słabo się gość zachował. Ale z drugiej strony ma rację z tym że próbuje nawiązać rozmowę, baba go ignoruje i jak taki schemat się powtarza wielokrotnie to gość nie wytrzymał i się wyrzygał. Niestety baby obecnie są jakieś powalone, niech napisze że nie jest zainteresowana, nie ma czasu odpisać a nie trzyma kolejnego orbitera.
  • Odpowiedz
@Angelika_S: kurde, ja choć nie popieram chłopa to też tego nie rozumiem - piszę do laski wiadomość o 9 rano, odpisuje mi o 22, i dzieje się to nagminnie, i co o tym myśleć? tyle zajęć w ciągu dnia? bitch please - dziś przecież każdy nosi telefon przy tyłku i minimum co godzinę na niego zerka. Totalnie tego nie rozumiem.
  • Odpowiedz
  • 1
@obeznany: Kiedy miałam tindera to faceci też czasem nie odpisywali, przerywali rozmowę i przez myśl mi nie przyszło pisać do kogoś takie bzdury. Jeśli ktoś nie odpisuję przez 2 dni to raczej nie jest zainteresowany i trzeba się z tym pogodzić. Wylewanie swojej frustracji na kogoś mu nie pomoże ...
  • Odpowiedz
  • 1
@miauczar: Ja już pogodziłam się z tym jacy są ludzie. Nie wszyscy odpisują i trudno.. Inna sytuacja kiedy ktoś się z kimś spotyka w realu już przez jakiś czas i nagle znika bez słowa.
Mężczyźni bardzo często ucinają kontakt bo na przykład napisała do nich atrakcyjniejsza laska. -nie piszę tu wcale o jakiś chadach.
Takie życie..
  • Odpowiedz