Aktywne Wpisy
krashann +4
Witam mam pytanie hipotetyczne. Czy wybaczylibyscie żonie zdradę (jednorazową)? Czy raczej byłby to koniec związku? Macie jedno małe dziecko. Czy dla dobra dziecka warto wybaczyć i być dalej razem? Żona żałuje i drugi raz tego nie zrobi (załóżmy że to pewne). W związku materialne niczego jej nie brakowało, mąż dobrze zarabiał i angszował się w opiekę dziecka, nie było tak że wszystko było na jej głowie.
#zdrada #zwiazki
#zdrada #zwiazki

Kto wziął 102 koła pożyczki 13 listopada i zrobił 8 tysięcy netto (~13 brutto, podatek, 2100 odsetek (szybkie nadpłaty)) na Intel, AT&T i Orlenie w 100 dni na #czypokonampozyczke - no ja.
Kto otworzył jeszcze "dorzut" #meczennicypkn nową pożyczką (#czypokonampozyczkev2 ?) na 91500 - bo tak było szybko w IKO - też ja.
Już zabezpieczone SL na +1,5k, to już mi (raczej) nie ucieknie.
Kto ma fajnych Rodziców, którzy
Kto otworzył jeszcze "dorzut" #meczennicypkn nową pożyczką (#czypokonampozyczkev2 ?) na 91500 - bo tak było szybko w IKO - też ja.
Już zabezpieczone SL na +1,5k, to już mi (raczej) nie ucieknie.
Kto ma fajnych Rodziców, którzy

źródło: supcio
Pobierz
1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede Mną - Tomasz Adamek (dudki, dudki wszędzie)
2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno - Marianna "Hipokrytka" Schreiber
3. Pamiętaj, abyś dzień święty święcił - Gracjan Szadziński
4. Czcij ojca swego i matkę swoją - Daniel "Magical" Zwierzyński
5. Nie zabijaj - Tomasz "Gianni" Hajto
6. Nie cudzołóż - ???
7. Nie kradnij - Tomasz "Szalony Reporter" Matysiak
8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu - Michał "Boxdel" Baron
9. Nie pożądaj żony bliźniego swego - Piotr "Szeli" Szeliga
10. Ani żadnej rzeczy, która jego jest - ???
#famemma
3. Może Diablo i dzień świętej konferencji.
6. Wojtek Goła - biseksualizm to grzech nieczystości
1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede Mną - Sylwester Wardęga (wierzenia rodzime) - wszyscy są okultystami tam (gadka o karmie, energii, itd.)
...
3. 3. Pamiętaj, abyś dzień święty święcił - Gracjan Szadziński