Aktywne Wpisy

okoboji +164
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
krystian-stepaniak +115
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

#pytaniedoeksperta #budujzwykopem #dzialka
źródło: temp_file5538859680437368277
Pobierzzmieści się
@czarrny: kolego to jest oznaczenie które dotyczy konkretnego planu konkretnej gminy, musisz sprawdzić w geoportalu jaki jest aktualny i tam przeczytać obowiązujące przepisy
Przydatna umiejętność jeśli planujesz wydać 134tys. na działkę
źródło: temp_file6946395870377494069
PobierzPo odległościach, kątach dachu, ustawieniu domu, wysokości itd będziesz wiedział jaki dom możesz wybudować. Tak na szybko powierzchnia zabudowy to 20% czyli około 150m2 na dom w obrysie
Przy wyborze takich domów trzeba brać pod uwagę możliwość dojazdu długich i ciężkich samochodów i oczywiście konieczność rozstawienia dźwigu.
Jeżeli jesteś zdecydowany na montaż takiego domu to sprawdź działkę pod kątem dojazdu do niej właśnie takich samochodów, czyli utwardzenie - czy po większym deszczu nie jest miękko, szerokość drogi, ciasne łuki i małe skrzyżowania. To nie jest dojazd busem czy wywrotką. I czy nie