Wpis z mikrobloga

@elbanos: a gdzie było to podniecanie się PO ze względu na temat nieruchomości? Daj jeden wpis albo znalezisko skoro cały wykop był z------y. Jedyna partia, która ma jakiś sensowny program mieszkaniowy zamiast dotowania banksterów i deweloperów to Razem.
  • Odpowiedz
@elbanos: Jestem na etapie nazywania Tuska dnem za całą tą sytuację. A mimo, bardzo się cieszę, że udało się odsunąć PiS. Platforma jest złą partią, wiedział to każdy, kto pamięta '07-'15. Ale jednocześnie każdy kto ma IQ większe, niż wiek przeciętnego wybory PiSu rozumie, czym te partie się różnią i dlaczego był to lepszy wybór.
  • Odpowiedz
@elbanos: Pamiętam jak k---a każdy robił z siebie kozaka bo odmawiał brania referendum, a teraz płaczą, że Mokebe albo Ukry latają z kosami po Warszawie albo Wrocławiu, albo co chwila wpada jakieś znalezisko o tym, że kobiety idą na emeryture pare lat szybciej i żyją pare lat dłużej, podczas gdy na referendum też było pytanie o zrównanie wieku emerytalnego xD. Co to są za pelikany to ja nawet nie. Przecież
  • Odpowiedz
wszyscy tak walili gruchę do PO przed wyborami, cały wykop z------y gigachadem Tuskiem, gdzie jesteście koledzy

@elbanos: dla tych których nie było na świecie rok czy dwa temu przypominam, że na jedną aferę Tuska (nie odbierając jej zasadności i istotności) przypadłyby już ze trzy szwindle PiSu, do tego bagatelizowane albo odwracane jako zajebiste w seansach TVPisowskiej hipnozy.

Jeżeli ktoś szczerze myślał że KO nie będzie s---------e to powinno mu się
  • Odpowiedz
Pamiętam jak k---a każdy robił z siebie kozaka bo odmawiał brania referendum, a teraz płaczą, że Mokebe albo Ukry latają z kosami po Warszawie albo Wrocławiu, albo co chwila wpada jakieś znalezisko o tym, że kobiety idą na emeryture pare lat szybciej i żyją pare lat dłużej, podczas gdy na referendum też było pytanie o zrównanie wieku emerytalnego xD. Co to są za pelikany to ja nawet nie. Przecież nic nie stało
  • Odpowiedz
@elbanos: mimo wszystko jest lepiej, oni próbują coś zrobić, ale muszą jakoś się czaić. Pis jakby chciał to już dopłaty by były, w dupie by mieli wszystko. Po uwalilo kredyt 2%, za PiSu wciąż by był
  • Odpowiedz