Wpis z mikrobloga

Wesołych Świąt!

Życzenia z odpowiednim timingiem jak ten post, moi drodzy. Nikt nie spodziewa się wpisu #pokapake z akcji #wykopaka i to jeszcze z edycji 2022, po niemalże 614 dniach. Ale potraktujcie to jako przypomnienie i zachętę do udziału w zabawie bo tak przydatnej wykopaki jeszcze nie dostałem. I tak się nią ucieszyłem, że od tamtej pory chodziło to za mną jak jakaś zmora. A trzeba zaznaczyć, że jestem doświadczony w odkładaniu rzeczy. Do rzeczy:

25 grudnia 2022 w godzinach wieczornych odebrałem pięknie zapakowaną paczkę, której każdy element był zapakowany osobno. Bardzo sympatyczny list wyjaśniał każdą z części prezentu, który Mikołaj doskonale do mnie dopasował:

- Koszulka Wisła Kraków Retro - cudna koszulka, którą wcześniej sobie upatrzyłem, jest moim faworytem. Nie dość, że #wislakrakow to na dodatek jedna z nielicznych w oficjalnym fan shopie, które sam bym kupił. Od tamtego czasu kiedy tylko mogę pojawić się na meczu to właśnie w niej pojawiam się na stadionie po bardziej utytułowanej stronie błoń ( ͡° ͜ʖ ͡°)

- Szalik Wisły Kraków - w kolorze czarnym, służy jako zapas dla przyjaciół, którzy nie daj Bóg zapomną na mecz swojego szalika. Już parę razy się przydał.
- Komin do biegania - chciałbym powiedzieć, że regularnie się przydaje. Najpierw zaległy wpis, później bieganie. Nawet nie taguję bo wstyd XD Ale sam komin bardzo przyjemny w noszeniu. W sumie jeśli zaopatrzę się w maczetę to może stanowić komplet z szalikiem. Dopiero po takim czasie dostrzegam komplementarność zestawu!
- Skarpetki 4F - ku mojemu zdziwieniu bardzo wygodne. Niewiele ich zostało bo pralka i wyjazdy gdzieś część wcięły ale bardzo fajna pozycja.
- Zestaw japońskich słodyczy - super sprawa! Lubię próbować nowych rzeczy, co zapewnił mi zestaw, do którego sięgałem co parę dni kiedy nachodziła mnie ochota na coś słodkiego. Żelki, czekoladki, ciastka - muala. Niestety jakiś bandzior zwinął mi końcówkę z pudełka..
- Żelki #gusto - kwaśne, wykrzywiające mordę. O to by chodziło. Wsunięte przez kumpli, którzy przyszli w odwiedzony i zobaczyć co przyszło z wykopaki.
- Światełka - ON AIR i nutka. Lubię mieć w pokoju więcej punktów światła, w tym dekoracyjnych więc co jakiś czas sobie gdzieś wstawiam. Przynajmniej ON AIR bo nutki ktoś się nie bał i...
- Vita Buerlecithin - Do poprawy pamięci i koncentracji. Generalnie nie zażyłem, czym mogę usprawiedliwić półtorej roku spóźnienia XD ale naprawdę wiele razy próbowałem zrobić to wcześniej. Jednak #adhd i prokrastynacja mocno. Na poważnie to przepraszam, Mikołaju!
- Mikołaj/jeżyki - nieruszon/zjedzon.

Paka generalnie świetna i wstyd mi, że tak późno zebrałem się do recenzji. Ale Mikołajowi @Melograno należy się szczególne uznanie, ukłony i uszanowanie. Polecam pisać do niego listy i życzyć sobie żeby to jego sanie z reniferami zajechały na wasz dach.

Dziękuję jeszcze raz!
Dayvid - Wesołych Świąt! 

Życzenia z odpowiednim timingiem jak ten post, moi drodzy....

źródło: IMG_3162

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Kwasny_konfident cały rok myślę o wykopace, tylko popracować nad regularnością robienia wpisu po otrzymaniu paki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CynicznyDlugouch Dokładnie. W bluzach b--------h przeszkadza mi trochę obwoluta wokół gwiazdy. Na koszulce na szczęście jej nie ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@ecco konto nie zostało usunięte więc jest nadzieja. Wracają. Zawsze wracają.

@chybaDapi dziękuję uprzejmie, chociaż życzę sobie i wszystkim uczestnikom żeby to było jak najrzadsze zjawisko ( ͠° ͟ل͜ ͡°)
  • Odpowiedz