Aktywne Wpisy
blackghost +3
Tak się zastanawiałem dziś z żoną oboje level 40+ i mam pytanie do 30 Latków plus. Co robiliście do tej pory że nie macie nawet mikro kawalerki?
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że
Zakładając że pracujesz od 20 roku życia i zarabiasz 6k spokojnie możesz odłożyć 3k będąc sam. Przez 10 lat daje to lekko ponad 300.
Da się? Da się. Prosta matematyka. Ale tak wolę mieć iPhona i jesc bakłażany niż oszczedzic. Pokolenie Z. Łatwiej mówić że

pawelososo +27
#niepopularnaopinia, ale ja lubię te Ubi sandboxy. Jak nie mogę mieć jakościowych, liniowych produkcji to 1000x bardziej wolę kolejnego AC czy Far Cry, który będzie miał te kilka godzin wątku głównego z cut scenkami na poziomie, a czasami i nawet nienajgorszą historią niż jakąś gre-usługę, souls like'a dla fanów jedzenia szklanek i chodzenia po rozżarzonym węglu, g---o survivala w early accesie czy indie barachło z obrzydliwą grafiką i osławionymi

źródło: obraz_2025-03-20_145452808
Pobierz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link