Aktywne Wpisy
dajgryza +189
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +37
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Czy jakieś dziewczyny lubią romantycznych/wrażliwych/czułych gości? Próbowałem być badboyem, jakieś cechy ciemnej triady ale nie potrafię, totalnie nie moje klimaty i nie chce udawać. Raczej jestem typem którego rozczulają wystrojone wnętrza, wiecie świeczki zapachowe, nastrój, klimat, światełka w pokoju. Eh...
#przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Lubią ich niszczyć psychicznie, albo brać od nich siano na potrzeby małego mokebiątka
Prawda jest taka ze nie wezmiemy faceta tylko dlatego ze jest MILY. To nie moze byc jedyna interesujaca cecha tak samo jak facet patrzy tez na inne cechy w kobiecie poza byciem MILA.
Badz wrazliwy, badz romantyczny i czuly ale przy tym musisz byc tez asertywny i