Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jakieś dziewczyny lubią romantycznych/wrażliwych/czułych gości? Próbowałem być badboyem, jakieś cechy ciemnej triady ale nie potrafię, totalnie nie moje klimaty i nie chce udawać. Raczej jestem typem którego rozczulają wystrojone wnętrza, wiecie świeczki zapachowe, nastrój, klimat, światełka w pokoju. Eh...

#przegryw

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Oczywiście, że lubią. O ile jest to wrażliwość a nie płochliwość. Gadka o bad boyach to cope redpillowców. Prawda jest taka, że po prostu przystojni goście często są chamscy bo zostali wychowani tak, że im wszystko wolno a później ludzie myślą, że kobiety do nich lgną przez, że są chamami a nie przez to, że są przystojni. Po prostu mając wybór między ciepłym i opiekuńczym gościem, który jest średni
  • Odpowiedz
@mirko_anonim lubimy, ale hola hola bo mam wrazenie ze wokol tego krazy jakis dziwny mit ze trzeba byc totalnym fiutem zeby ktorakolwiek cie zechciala.
Prawda jest taka ze nie wezmiemy faceta tylko dlatego ze jest MILY. To nie moze byc jedyna interesujaca cecha tak samo jak facet patrzy tez na inne cechy w kobiecie poza byciem MILA.
Badz wrazliwy, badz romantyczny i czuly ale przy tym musisz byc tez asertywny i
  • Odpowiedz
Bycie miłym to wg mnie jedna z ważniejszych cech - kobieta może mieć pewność, że uniknie konfliktów, przemocy domowej, awantur i ogólnie że w miłej atmosferze będzie to życie płynąć.
  • Odpowiedz