@genco1: wisla plock nie powinna nawet grosza dostać. To jest jakaś paranoja, że podatnicy zrzucają się na kluby piłkarskie. Przecież dochodzą jeszcze koszty ochrony, w dniu meczu czasami policja z połowy miasta cały dzień zajęta. Tam pilnują aby się sebki po mordzie nie lały. Ale jak trzeba pijanego z drogi zdjąć czy poszukać złodzieja to już nagle nie ma kogo do tego dać więc się czeka pół dnia.
W Polsce grajki dostają kontrakty z kosmosu niewspółmiernie wysokie do umiejętności. Ale zarabiają wszyscy agenci, managerowie a płaci polski podatnik. Może zapytajcie mieszkańców płocka czy woleli by zamiast finansować zabawę w piłkę nowy basen w mieście, ścieżkę rowerową albo wyremontowany oddział szpitalny!!!
@rydzo: Byłem na meczu jakiś czas temu, żadnej policji nie zauważyłem. Dosłownie zero radiowozów w okolicy stadionu. Ostatnio była akcja że przyjeżdzał chyba ruch to faktycznie przyjezdni mieli konwój przez miasto, ale to przypadek jeden na rok.
@BaRi: na Legii przy wielu spotkaniach spora obstawa. Nawet kiedyś derby Mazowsza czyli vs Wisła Płock to sporo policji. Nie wiem po co skoro na Wisłę niemal nikt nie chodzi. A przejść się na Lecha czy Widzew to dopiero zobaczysz jaka obstawa. Na Legia vs Nieciecza itp to niemal kibiców przyjezdnych nie ma więc policja też się nie fatyguje
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
W nitce koleje absurdy: https://x.com/kajo722/status/1829145834111242370?s=46
#ekstraklasa #mecz #wislaplock
źródło: image_picker_DB1FAFC0-DAF1-41E9-AEFB-45C8ED995CFE-49174-000012B52E7BDAF3
PobierzPrzecież dochodzą jeszcze koszty ochrony, w dniu meczu czasami policja z połowy miasta cały dzień zajęta. Tam pilnują aby się sebki po mordzie nie lały. Ale jak trzeba pijanego z drogi zdjąć czy poszukać złodzieja to już nagle nie ma kogo do tego dać więc się czeka pół dnia.
Jakie patologie, to wszystko jest dla wykopków który się emocjonują pod tagiem #mecz (7731 obserwujących)