Wpis z mikrobloga

Arleta Bojke pracowała w TVP od 2004 roku z czego od 2010 roku jako korespondentka w Rosji, Ukrainie i Białorusi. Jej działalność w tv miała tyle wspólnego z propagandą pisu co Twoj wpis z rozumem i godnością człowieka.
  • Odpowiedz
@Sad_poyato: Kieczyk pracowała w Panoramie jeszcze jak je wprowadził ś.p. Turski. A dziś jest pachołkiem propagandy.

Daleko nie sięgać - "niezależny" Pawełek Kukiz też mówił o bolszewickiej partii, a dziś siedzi na kolanach Balbiny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Serio wierzysz w niezależność takich ludzi? Krzyś idealnie "pozbierał" ludzi, którzy kręgosłupa moralnego nie mają. Robercik M. to korony przykład.
  • Odpowiedz
@WieszakKrzak: Nie jestem wielkim fanem Krzysia, Kanal zero wybiórczo oglądam, Stanowskiego przed KZ nie oglądałem, słyszałem tylko na wykopie, że to pisowiec ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Z zawodu jestem analitykiem danych i już mam takie zboczenie, że staram się bazować na faktach i odcinać się od uprzedzeń i odgórnych założeń interpretacyjnych. Rozumiem, że typa można nie lubić za bycie chamem, prostakiem, za wybujałe ego, promowanie hazardu,
  • Odpowiedz