Wpis z mikrobloga

Jak rozpoznać normalną dziewczynę latem? Bardzo prosto:
- odkryte buty, bo jest gorąco xd
- zadbane stopy z pedicure (niekoniecznie kolorowy)
- nie wstydzi się własnych stóp xd

Tymczasem gówniary i patusiary kiszą nogi w skarpetach i adidasach, a jeszcze gorsza kombinacja to klapki i skarpety. Nie wiem, chyba wstydzą się własnych stóp xd

Change my mind ( ͡º ͜ʖ͡º)

#zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #modadamska
czerwinski - Jak rozpoznać normalną dziewczynę latem? Bardzo prosto:
- odkryte buty, ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwinski: Mnie bardziej bawi fakt, że na zewnątrz mamy po 30 stopni (pewnie nawet więcej często) a idąc tą przysłowiową ulicą mijasz co chwilę praktycznie dziewczyny ubrane w szeroki ciężkie jeansy przy tak dużym wyborze bardziej przewiewnych rzeczy w damskiej garderobie.
  • Odpowiedz
@czerwinski: z modą nie powalczysz, choćbyś chciał i nie mógł znieść tej panującej. 30 lat temu tez była moda na sandały i skarpy, sam tak chodziłem. Cóż, z wiekiem człowiek dojrzewa do tego co dobre dla organizmu, a nie żeby być modnym. Bardziej mi się śmiać chce i nie mogę z podziwu wyjść jak moda zatacza kręgi i ludzie ją kreujący, nie mają pomysłu na nic nowego, a tylko odtwarzają
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker mi się w końcu udało kupić wygodne sandały, ważne żeby były z miękkiej skóry albo z miękkiego materiału i to samo tyczy się wkładki, jak jest za twarda to obciera :/ ale i tak noszę tylko na wakacjach, bo po każdym wyjściu w sandałach ma się pełno kurzu na stopach, a po wyjściu w sneakersach ma się czyste skarpetki (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@czerwinski też nie wyobrażam sobie kisić nóg w adidasie i skarpecie latem a później wybuch nuklearny w domu
Co nie zmienia pewnie tego że jesteś waligrucha do babskich stop ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@czerwinski: jakbym miał jakieś brzydkie krzywe syry to też bym pewnie chodził w butach i skarpetach, ale... jak widzę laski chodzące przy 30+ stopniach w tych worowatych spodniach to mnie krew zalewa xd
  • Odpowiedz