Aktywne Wpisy

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.

źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
kryzysWbabilonie +45

źródło: temp_file4846317490395175694
Pobierz
#bhp
@Wolnyityle Jest to wina operatora to położył sobie cegłę (czy coś podobnego) na pedał gazu. Przecież wózek sam nie jeździ. Czujnik d--y obszedłby dokładnie tak samo pewnie (widzę cel w kładzeniu cegły na pedał bo pewnie noga boli i nie widzę go w oszukiwaniu czujnika d--y ale...pewnie by jakiś powód znaleźli)
@To_ja_moze_pozamiatam: może często musi wstawać, żeby lepiej widzieć przód widlaka i precyzyjnie przodem podjechać? Jakby co to ja tylko gdybam i jeżeli jakiś magazynier wie lepiej to niech wprowadzi mnie z błędu