Wpis z mikrobloga

@gupiujzewsi jeśli dym pojawia sie tylko i wylacznje na koniec sesji to nie jest to normalne. Czasem w zaleznosci od smaku wkladow pierwsze 2-3 zaciagniecia daja małą ilosc dymu, ale kolejne juz calkiem duzo gestego aerozolu. Sprawdz tez czy przy sesji wklad nie jest za luzny bo jak sie wysuwa to wtedy ta ilosc dymu tez nie jest taka jaka powinna. Sprawdzaleś wklady z innej paczki? Moze ta konkretna paczka jakas
  • Odpowiedz
Po wymianie kilku wiadomości przez pocztę elektroniczną udało się urządzenie wymienić na nowe. Wkład nadal jest trochę luźny. Jeśli idzie o ilość pary produkowanej przez sprzęt to jest jakby lepiej ale tylko odrobinę. Ten typ najwyraźniej tak mam i niepotrzebnie robiłem zamieszanie supportowi :) Większym problemem dla mnie okazała się dostępność wkładów. W mojej mieścinie nie idzie ich kupić i najbliższy punkt mam 20km od siebie. Także rezygnuję z tego do czasu
  • Odpowiedz
xroh0zNZZH - kod podawany przy rejestracji konta na urządzenie za 59 zł + 6 paczek gratis, lub inną ofertę specjalną z paczkami gratis
  • Odpowiedz