Wpis z mikrobloga

Ja ci powiem kogo nie polecam - szerokim łukiem omijaj Dobrego Pasterza 8A. Ogolnie to życze powodzenia w znalezieniu usługi z piaskowaniem. Jak znajdziesz to daj namiary. Szukałbym na forach offroad bo oni mają to o---------e od a do z.
  • Odpowiedz
@MrFisherman Sam robiłem u siebie dwa tygodnie temu. Tydzień siedziałem w kanale pod samochodem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pytałem dwie firmy to widełki cenowe za podwozie plus zawieszenie w proszek to zaczynały się od 10/15k.

Robiłem dwa może trzy lata temu terenówkę, znajomy za samą ramę płacił 5k z podwoziem chyba wyszło go do 10k, ja mam skłonności masochistyczne więc robiłem to sam.

Co mogę poradzić niezależnie czy będziesz to robił sam
MrTurtle - @MrFisherman Sam robiłem u siebie dwa tygodnie temu. Tydzień siedziałem w ...

źródło: temp_file3646922337132865952

Pobierz
  • Odpowiedz
@KOLEGAMAMY: Bo jak robiłem na Dobrego Pasterza mojego japończyka który w DNA marki ma gnicie podwozia to usługa wyglądała tak, że umyli fure karcherem i zasrali wszystko dookoła mazidłem. Ogniska korozji nie zostały dokładnie wyczyszczone, nie było żadnego reaktywnego podkładu antykorozyjnego. Umyli, wysuszyli (albo i nie) i pomalowali Bollem. Najważniejsze było zainkasować 1500zł. 12 miesięcy pózniej konserwacja odpadła i chociaż miałem karteczkę z gwarancją to usłyszałem, że tak ma być
  • Odpowiedz