Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Crisu: najbardziej w tym zdjęciu mnie bawi, że nie da się określić jaką grupę wiekową te Babki reprezentują xD bo to pewnie jakieś studentki a tymczasem z 3 kobiety na tym zdjęciu wyglądają jak ciotki tych co wyglądają na te 20 parę lat
  • Odpowiedz
@Crisu: ech, aż mi się stare czasy przypomniały, gdy miałem jakieś 12-13 lat i byłem na wakacjach nad morzem, mieszkaliśmy na przeciwko domu, w którym mieszkała jakaś kolonia czy inna wielka grupa młodzieży, i oczywiście odkryłem, że z jednego ciemnego pomieszczenia w tym naszym domu, jak na dłoni widać wieczorem okna sypialni dziewczyn z tej kolonii, takich jak z tej fotki, w wieku połowa liceum czy podobnie. I któregoś wieczoru
  • Odpowiedz
@kubako: Przypomniała mi się taka historia sprzed lat. W czasach studenckich kumpel zaproponował mi pracę przy składaniu mebli. Pracował w salonie, jeździł z meblami i skręcał je u ludzi w domach. Miałem mu pomagać. Pojechaliśmy kiedyś do jakiegoś mieszkania, które kobieta wynajmowała studentkom i chciała w nim wymienić meble. Poprosiła też o wystawienie na zewnątrz starych mebli. Wywalaliśmy więc te stare szafki itd. w pewnym momencie wypadła jedna szuflada a
  • Odpowiedz