Wpis z mikrobloga

W sumie jak serio zablokujemy 22 mld dla deweloperki shitpostingiem na umierającym portalu ze śmiesznymi obrazkami to będzie to jedna z dziwniejszych akcji w mojej internetowej karierze.

Potem przywracamy handel w niedzielę.

#nieruchomosci
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W sumie jak serio zablokujemy 22 mld dla deweloperki shitpostingiem

@mickpl: Tu raczej chodzi o percepcję wśród millenialsów - takim postowniem jesteś w stanie utopić w krwi każdą opcję polityczną która wspiera kartel developerski

Po prostu rozwalasz układ polityki z biznesem, i teraz politycy kalkulują czy im się bardziej opłaca udupić swoją partię czy nie wywiązać się z umowy z biznesem.

Profesjonalne firmy biorą spory hajs za takie kształtowanie publicznej
  • Odpowiedz
  • 0
@affairz

przecież szitposting tutaj jest bez znaczenia. cała rzecz dzieje się na twitterze i tam większość osób zaangażowanych w temat nie bardzo wie kim jest "mickpl", piszę bez złośliwości ale tak to wygląda

Nie doceniasz potęgi tego portalu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
przecież szitposting tutaj jest bez znaczenia.

@affairz: dokładnie, wykop jest jedynie informacją jakie są nastroje w społeczeństwie i co się wkrótce wydarzy.
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa @affairz oczywiście, ze shitposting tutaj ma znaczenie i to duże, jestem pewien, że bez istnienia tagu kredyt 0% nie byłby tak grzany na twitterze jak ma to miejsce teraz, nawet jeśli ktoś nie wie kim jest jakiś gwiazdowmick (choć wczoraj nawet widziałem tweety o banie)
  • Odpowiedz