Aktywne Wpisy
jbc_putina +364
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +477
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
vs
@m__b
1. Masz ty chłopie porządek na strychu? Widzisz co napisałeś?
2. Według jakich kryteriów będziecie oceniać co jest "kontrowersyjną treścią"?
Co z takimi tematami jak na przykład
- Skutki uboczne szczepień na covid
- Podniesienie przez migrantów przestępczości w Europie
- Banderowskie wykwity w Polsce
One są "kontrowersyjne" więc lepiej żeby ludzie nie wiedzieli?
Przypominam, że
"Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę"
Na Wykopie, uchodzi za "autora treści kontrowersyjnych". Które trzeba ocenzurować.
#wykop #pytanie #moderacjacontent #cenzura #wolnoscslowa
Komentarz usunięty przez autora
@ilduce999: to nie są tematy tylko urojenia prawicy, banować to ile wlezie, wypad z ruską dezinformacją do ruskich rusku :)
Ja często klnę w postach i jedyne co miałem ostatnio moderowane to brak tagów i jak napisałem, że ludzie to kury( ͡° ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker: Kłamstwo.
@gandalf_rzulty: Dlaczego kłamiesz? Mówienie o skutkach ubocznych to urojenia? Grubo.
@choochoomotherfucker: o nie, ktoś obraził anonimowego kosmonautę, szybko musimy dać bana, bo uczucia Armstronga zostaną urażone xD
@Xagog: Sposób w jaki prawica to przedstawia jest urojeniami z pogranicza paranoi. Każdy lek i szczepionka ma skutki uboczne, które mogą wystąpić 1/tysiąc 1/sto tysięcy 1/milion. Nawet od Apapu możesz dostać krwawej sraczki.
I twórcy szczepionek na Covid skutków ubocznych NIGDY NIE UKRYWALI. Zawsze narracja brzmiała, że korzyści szczepionek na Covid DRASTYCZNIE przewyższają skutki uboczne. Oczywiście tłumaczyć szurom, że gdyby ludzie się nie
@Mandarex: Już wiele razy widziałam wpisy i komentarze oburzonych wykopków, że usuwają im posty za nic, a potem się okazywało, że nazywali w nich różne osoby czy instytucje "k...", "zj...", "śm...", "pi..." itp. xD
@EissIckedouw: Wcześniej pisałeś o innej sytuacji i odniosłam się tylko do niej. Ale tak, za nazywanie kogoś "pi...", obojętnie kogo, komentarz jest usuwany.
@choochoomotherfucker: I znów, kłamstwo.
@gandalf_rzulty: nie brzmisz jak zrównoważony umysłowo.
A na przykład co z maseczkami? Propaganda że nie działają? Przypominam że Fauci przyznał że te 6 stóp odległości to wzięli z d--y XD
@ilduce999: Cenzura nie jest niczyją domeną. Cenzura to cenzura. Ocenzurowane przekleństwa w filmach to też ruski wymysł? Bordo to jednak stan umysłu lub raczej brak jego.