Aktywne Wpisy
mickpl +712
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
mickpl +312
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Kolejny raz jestem zmuszony przejechać przez poyebowo i postanowiłem, że zatrzymam się na weekend zobaczyć Wiedeń. Mam hotel z parkingiem.
Mimo wszystko zacząłem czytać o przepisach dotyczacych aut i za głowę się złapałem. Jak to całe miasto jest wielką strefą krótkiego parkowania? Jeszcze trzeba łazić do auta i chyba ten zegarek przestawiać, bo nawet jak max czas parkowania to 3h to i tak co godzinę trzeba zejść i wypisać nowy świstek. Różne miejsca mają różne czasy max parkowania, a część miejsc jest zarezerwowana tylko dla mieszkańców.
To jak do cholery ludzie tam funkcjonują? Jeszcze te ograniczenia na pojazdy komercyjne, jakieś lewackie spie***olone ograniczenia prędkości na autostradach do 100km/h, bo środowisko
No i zakaz spania w aucie xD - może nie znam problemu ale rozumiem, że jak chce się kimnąć w samochodzie, bo np czekam na kogoś to dostać mandat? I to nie że w Wiedniu tylko WSZĘDZIE!
Kamperem sie gdzieś zatrzymasz to mandat aż do 14k euro. Co to są za kary, że rujnują budżet ludziom?
#samochody #motoryzacja #austria #wieden
Do centrum nie ma co pchać się autem bo tylko będziesz tracił czas i się w------ł że nie ma gdzie zaparkować.
Jak jako turysta chcesz zaoszczędzić na opłatach za parkowanie (hotel pewnie skasuje z 20eur/doba) to na czas pobytu w Wiedniu zostawiasz auto na którymś z P+R (coś koło 5/doba) i dalej już ciśniesz komunikacją miejską
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To nie jest zachód, to jest poyebowo. Zachód to są Niemcy, Francja czy Włochy
Nie zapłaciłbym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja akurat oszczędzam samochód bo mam padające półosie więc jak mi coś przyjdzie że gdzieś przekroczyłem o 2km/h limit to ich wyśmieje
I nie pyskuj to ludzie lepszych od ciebie ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
Jest nic nie znaczącą plotką, która nic nigdy nie osiągnie.
Dobrze że wybyłeś z ojczyzny bo nie potrzebujemy takich niemyślący nieużytków społecznych xD
Lepiej pilnuj biedaku czy licznik ci dobrze prędkość pokazuje, bo za 5km/h więcej nie wypłacisz się do końca swojego życia xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Siedź sobie w zasypiającym kraju i nie pluj żółcią w stronę Polski bo nic nie doleci a my nawet nie chcemy widzieć takich przegrywow jak ty xD