Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +311
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +10
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

#tesla #samochody #samochodyelektryczne #wroclaw
źródło: Screenshot 2024-08-29 at 09.30.03
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ja obecnie czekam na refresh modelu Y.
Jak na auta za minimum 200k jakosc wykonania i spasowanie sa na bardzo niskim poziomie, mam mazde 3 2024, ktora w full opcji kosztuje duuuuzo mniej niz jakakolwiek tesla i jakosc wykonania wnetrza to niebo a ziemia (pomijam piano black -_-), siedzac w tesli mialem wrazenie, ze siedze w plastikowym autku dla dzieci, tylko troche wiekszym. Jak wpisze sobie "tesla build quality" i pooogladam filmy na
oczywiscie ze pasazer moze wyjsc awaryjnie z tyłu https://www.youtube.com/shorts/S1jhCz12SKM ;)
p.s. 3ki starej generacji tez mi sie nie podobaly w srodku i na zewnatrz ale ten nowy model 2024 jest bajka, polecam sie przejechac
(w polsce bym pewnie nie kupil, ale norwegii
@pasta_alla_carbonara Dlaczego Tesla?
1. Elektryczne auto jest super fajne oczywiście pod warunkiem ze masz miejsce parkingowe i nie jeździsz czesto daleko.
2. No i gdy zdecydujesz sie ma elektryka to nie mas dużego wyboru. Nawet jesli tesla w któryś aspektach kuleje to jednak ma dużo przewag.
@zibizz1: to się ostatnio ładnie zmienia. Ostatnio otwarli serwis w Katowicach: https://www.tesla.com/pl_PL/findus/location/store/424807
a podobno też otwierają we Wrocławiu. Do tego trzeba pamiętać o serwisie mobilnym, który sam do Ciebie przyjedzie z wieloma rzeczami, kiedy Tobie będzie pasować.
Komentarz usunięty przez autora
X robi 350-400 autostrada na pelnej baterii
Tak wygląda podróżowanie
źródło: temp_file7999754639777371596
Pobierzźródło: temp_file5043931615058995561
PobierzNa moich typowych trasach kierunek Śląsk już mam 2 superchargery do tego kilka innych ładowarek. W małym