Wpis z mikrobloga

Ale ten wywiad z shaqiem na kanale zero to syf. I nie mowie tu o prowadzacym. CCC dalo d--y razem z tym czarnuchem :D Przyjechal, zrobil na o-------l wywiady, poreklamowal buty, fanow olal i przytulil hajs. Slabo jak na osobe ktora chce cos reklamowac i sprzedawac u nas, mam wrazenie ze on traktuje nasz kraj jak bantustan i przyjechal tu od niechcenia. W zyciu bym nie kupil ich butow po takim czyms. To powinno normalniej wygladac a ja zwyczajnie poczul bym sie po czyms takim wyruchany grubym czarnym sami wiecie czym. CCCienizna. Ale chociaz buty macie dostepne cenowo XD #kanalzero #nba #ccc #buty #chujniazgrzybnia
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szlasio:

Obawiam się, że tak właśnie Amerykanie patrzą na Polaków :) Więc Twój wpis byłby uniwersalny, gdyby zamienić buty na sprzęt wojskowy, albo na jakąś inwestycje w fabrykę coca-coli itd. xD

Polski rząd rozkłada czerwony dywan, bo Wielki Pan Amerykanin przyjeżdża do Afryki i murzyni będą z---------ć w fabryce... w FABRYCE COCA-COLI, wielkie dofinansowania, zwolnienia podatkowe, cuda na kiju... bo COCA-COLA :D XDDDD
  • Odpowiedz
@Szlasio: może typ ma dość nadskakujących mu ludzi i taką wyrobił sobie technikę obronną. kiedyś byłem w podobnej sytuacji (oczywiście w nieporównywalnie mniejszej skali) i miałem dość ludzi którzy mi nadskakiwali i chyba stałem się dla nich bucem. całkiem nieświadomie. chciałem być po prostu traktowany normalnie. choć nie popieram takiego zachowania to rozumiem Szaqa. on może nie do końca zdaje sobie sprawę, że wyszedł na buca i wcale tego nie
  • Odpowiedz
@Szlasio: No ciekawe jak to się odbije na wyniki finansowe CCC, porażka czy w myśl "nieważne co ale aby gadali", to ludzie chętniej pójdą tam "dla beki" i kupią sobie mimo wszystko jakieś buty, niekoniecznie Shaqua.
  • Odpowiedz