@cuda_maker Spermiarze, przegrywy, incele to be, ale o trollach politycznych, propagandystach z obu stron i ścieku jaki wytwarzają to już nie wspominasz? Już wolę czytać o narzekaniu ludzi, którym w życiu nie wyszło, niż tę prymitywną szczujnię opłaconą za szekle lub ruble
@cuda_maker: trochę romantyzowanie przeszłości, staż 11-12 lat here, imo dzisiaj wystarczy nie szczypać się i dobrze używać czarnych list, wtedy jest naprawdę całkiem ok
@model_wygenerowany_na_wykoppl: Ja? Mam babę i hobby. To Ty odpisujesz na mój wysryw… wszedłem po raz kolejny z ckiekawości/rutyny na wykop i po raz kolejny spotykam się z tym samym… próbowałem czarnolistiwać ale to już nie ma sensu. Właśnie o to mi chodzi. O to, że społeczność tu jest taka, że nawet jak zczrnolistujesz „przegryw”, albo coś w tym stylu, to zaraz masz nowy tag i 998 plusów… przecież to jest
@ruskizydek: zgoda, tego też tu pełno. Mi bardziej przeszkadza to całe spermiarstwo i przegrywy. Szczujnia i tak masz wszędzie, ale tak jak pisałem, zgoda.
Już wolę czytać o narzekaniu ludzi, którym w życiu nie wyszło, niż tę prymitywną szczujnię opłaconą za szekle lub ruble